Laadukkaat ilmalämpöpumput asennettuna Kotkan seudulla

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Putkinippa Oy jälleenmyy ja asentaa laadukkaat ilmalämpöpumput Kotkassa ja lähialueilla, saaristoalue mukaan lukien. Palvelemme niin kotitalouksia, taloyhtiöitä, yrityksiä kuin julkisen sektorin toimijoitakin ammattitaidolla. Saat meiltä myös tarvitsemasi huollot, takuukorjaukset ja korjaukset ripeästi.

Ilmalämpöpumpulla lämpöä ja viilennystä

Ilmalämpöpumpun avulla voi säädellä sisätilojen lämpötilaa sekä lämmitys- että viilennystarkoituksessa. Pakkasilla pidät sisätilat miellyttävän lämpiminä ja yleistyvillä kesähelteillä taas mukavan viileinä. 

Ilmalämpöpumppu on edullinen ja esimerkiksi öljylämmitykseen verrattuna huomattavan paljon ekologisempi ratkaisu. 


Tee siis taloudellinen ja kestävä ratkaisu ja vaihda ilmalämpöpumppuun! Kerromme myös mielellämme lisää tarjolla olevista vaihtoehdoista ja niiden ominaisuuksista.

Energiatehokkaat ilmalämpöpumput Pohjoismaiden suurimmalta maahantuojalta

Myymme esimerkiksi Scanofficen maahantuomat ja CTC:n valmistamat lämpöpumput. Voit toki kysyä myös muiden valmistajien laitteista. Myymämme lämpöpumput maksimoivat mukavuuden niin kodeissa kuin liiketiloissakin ympäri vuoden. 

Voit tutustua Scanofficen kattavaan Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppuvalikoimaan tai CTC:n ruotsalaista laatua edustaviin ilmalämpöpumppuihin heidän verkkosivuillaan – tai sitten voit kääntyä meidän puoleemme. Tunnemme lämpöpumput ja ilmalämpöpumput kuin omat taskumme, ja kerromme mielellämme niistä lisää.

Myynti, asennus ja huolto yhdellä soitolla

Ilmalämpöpumpun asentaminen vaatii aina ammattitaitoa, sillä asennus sisältää sähkötöitä ja kylmäaineiden käsittelyä. Myös laitteiden edellyttämät säännönmukaiset huollot, takuukorjaukset ja korjaukset vikatilanteissa ovat aina ammattilaisen hoitamia töitä. Älä siis tartu itse tuumasta toimeen, vaan soita LVI-alan ammattilainen apuun. 

Me tarjoamme asennuspalvelun, takuuhuollot, huollot ja korjaukset kaikille tuotteillemme, jotta ilmalämpöpumpun hankinta, asennus ja käyttöönotto sujuisivat sinulle mahdollisimman vaivattomasti.