Maalämpöä ja kaukolämpöä Kotkassa

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Haluatko vaihtaa ekologisempaan maalämpöön tai kaukolämpöön? Putkinippa Oy myy ja asentaa maalämpöpumput Kotkan seudulla ja laajemminkin esimerkiksi Kymenlaakson alueella yksityisille kotitalouksille, yrityksille ja julkisen sektorin toimijoille. Teemme myös kaukolämmön ja öljypolttimien asennukset kerrostaloihin ja pientaloihin.

Ekologinen ja edullinen maalämpö

Maalämpö on ekologinen ja vaivaton lämmitysvaihtoehto, joka on riippumaton energian hintavaihteluista. Lämpöpumppu ei aiheuta ilmastoa saastuttavia päästöjä ja tuottaa kulutukseensa nähden ainakin kolminkertaisen määrän lämpöenergiaa. Asennuksen jälkeen maalämpöpumppu huolehtii asuntosi lämmityksestä sekä käyttöveden riittävyydestä automaattisesti. 


Onko sinulla kysyttävää maalämmöstä ja mahdollisuuksistasi vaihtaa siihen? Ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Laadukkaat maalämpöpumput

Me myymme ja asennamme esimerkiksi Gebwellin ja NIBE:n korkealaatuiset maalämpöpumput. Edustamistamme lämpöpumppumallistoista löytyy sopiva ratkaisu kaikenkokoisiin kiinteistöihin: omakotitaloihin, rivi- ja kerrostaloihin sekä julkisten rakennusten ja teollisuustilojen lämmitykseen. Saat meiltä myös muiden valmistajien lämpöpumppuja!

Kaukolämmöllä selvää säästöä

Teemme myös kaukolämmön asennustyöt pientaloihin ja kerrostaloihin, joihin meiltä löytyy omat kaukolämpöpaketit. Taloyhtiöihin kaukolämpö uusitaan talo kerrallaan. 

Kaukolämpöön liityttäessä kiinteistöön asennetaan kaukolämmönjakokeskus, joka luovuttaa kaukolämpöverkostosta otetun lämmön kiinteistön lämmitysverkostoon sekä lämpimän käyttöveden valmistukseen lämmönsiirtimien avulla. Kaukolämpö on luotettava ja esimerkiksi öljylämmitystä ekologisempi lämmitysmuoto. 


Jos kiinnostuit, kerromme mielellämme lisää kaukolämmön ja sen uusimisen mahdollisuuksista.

Korkealaatuiset lämmönjakokeskukset

Tuotevalikoimaamme kuuluvat muun muassa Gebwellin G-Power®- ja HögforsGST:n lämmönjakokeskukset. Myymme ja asennamme myös muiden valmistajien lämmönjakokeskuksia. Kysy siis rohkeasti lisää! 

Avustusta energiatehokkuutta lisääville korjaushankkeille

Oletko kuullut energia-avustuksesta, jota voit hakea ARA:lta muun muassa kerros- ja rivitaloihin sekä omakotitaloihin tehtäviin korjaushankkeisiin? 

Energia-avustusta voi saada erilaisiin kiinteistön energiatehokkuutta parantaviin toimenpiteisiin, kuten siirtymiseen öljylämmityksestä maalämpöön. Lähes nollaenergiatasolle johtava korjaus voi oikeuttaa jopa 6000 euron avustukseen asuntoa kohti.

Tarkemmat tiedot avustuksen edellytyksistä ja hakemisesta löytyvät ARA:n sivuilta. Sivuilta löytyy myös laskuri, jonka avulla voit arvioida avustuksen määrää.

Lue lisää ARA:n sivuilta