Putkimies palvelee kaikissa LVI-töissä Kotkassa ja lähialueilla

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Putkinippa Oy:n putkimiehet Kotkassa palvelevat kaikissa LVI-alan töissä kotitalouksia, taloyhtiöitä, yrityksiä ja julkista sektoria. Saat meiltä tarvitsemasi asennukset, huollot ja korjaukset ammattitaidolla. Palvelemme vikatilanteissa nopeasti ja päivystysluontoisesti.

LVI-alan palvelua helpottamaan arkeasi

Teemme monenlaisia LVI-asennuksia, korjauksia ja huoltoja Kotkassa ja lähiseuduilla, kuten muualla Kymenlaaksossa sekä Loviisassa ja Haminassa. Palvelemme myös saaristoalueilla, jossa liikumme omalla veneellämme. 

Yleisimpiä suorittamiamme töitä ovat uusien hanojen asennukset, vuotavien hanojen ja putkien korjaukset ja uusinnat, pesukoneiden kytkennät sekä ilmanvaihtolaitteiden korjaukset. Teemme myös omakoti- ja rivitalojen vesijohtojen ja tukkeutuneiden putkien avaukset, vesikalusteiden asennukset sekä kaikki mahdolliset perusputkityöt. 


Putkimiehemme palvelevat sinua ammattitaidolla tilanteessa kuin tilanteessa. Anna työ ammattilaisen käsiin!

Päivystämme vikatilanteiden varalta

Joskus apu on tarpeen nopeasti. Esimerkiksi vuotava vesijohto, tukkeutunut putki tai lämmitysjärjestelmän hajoaminen kovalla pakkasella edellyttävät nopeaa reagointia. Olemme apunasi vikatilanteissa pikaisellakin aikataululla. Älä siis epäröi tarttua puhelimeen ja soittaa meitä apuun!

Pyydä apua vikatilanteessa