LVI-saneeraukset Kotkassa ammattitaidolla

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Putkinippa Oy Kotkasta on erikoistunut omakoti- ja rivitalojen sekä kerrostalojen LVI-saneeraukseen. Meiltä luonnistuvat kaikenkokoisten kohteiden saneeraus kokenein ottein. Teemme myös uusien omakotitalojen LVI-työt luotettavasti.

Saneerausta kaiken kokoisissa kohteissa

Olemme palvelleet lukuisia yksityisiä kotitalouksia, taloyhtiöitä, yrityksiä ja julkisen sektorin toimijoita niiden LVI-saneerausurakoissa. Toteutammekin lämpö-, vesi- ja ilmastointiasennusten saneeraukset ja remontit luotettavasti vankalla, pitkän kokemuksen mukanaan tuomalla ammattitaidolla. 

Teemme kiinteistöihin eri kokoisia LVI-korjauksia. Merkittävin yksittäinen kiinteistön LVI-saneeraustyö on putkiremontti. Teemme paljon myös rakennusten lämmitystapamuutoksia, joissa tavoitellaan esimerkiksi energiatehokkuuden parantamista. Olemme toteuttaneet menes­tyksekkäästi myös esimerkiksi kokonaisten taloyhtiöiden LVI-työt. 


Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja LVI-saneerauksesta!

Saneerauspaketit omakotitaloille

Tarjoamme omakotitaloasujille erityiset omakotitalojen LVI-saneerauspaketit. Pakettiin kuuluu luonnollisesti se, että tulemme paikan päälle arvioimaan LVI-järjestelmien kunnon, saneerauksen edellyttämät tarvikkeet ja aikataulun. Käyntimme perusteella saat meiltä sopivan pakettitarjouksen eikä sinun tarvitse arvailla hetkeäkään, mitä urakka kustantaa. 

Tiesithän, että kotitaloudet voivat hyödyntää teke­mistämme remonteista kotitalous­vähennyksen. Lue lisää kotitalous­vähennyksestä Veronmaksajien sivuilta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää saneerauspaketeista

Uusien omakotitalojen LVI-työt

Teemme myös omakotitalojen rakennusvaiheen lämpö-, vesi- ja ilmanvaihtojärjestelmien asennukset. Nämäkin työt teemme luotettavasti kokonaispakettina tai vain toivomaltasi osin. Hoidamme paikalle tarvittavat materiaalit ja asennamme järjestelmät käyttökuntoon. Meiltä luonnistuvat myös suuremmat urakat ja haastavammat kohteet. Teemme LVI-työt myös saaristossa, jonne pääsemme oman veneemme avulla. 


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous omakotitalon LVI-töille!

Yhteystiedot